€230

All-in dagprijs voor 3 sessies van 100 minuten, voor groepen van max. 25 leerlingen

Afgezet worden door ma of pa, schaamtelijk! Naar school, de voetbal, de jeugdbeweging, … dat kunnen uw eigenzinnige leerlingen zelf wel! Maar hoe? In deze stoomcursus voor de eerste graad komen we interactief tot een verkeersveilige attitude. Met een verduisterde demo, leuke klasexperimenten en onze crash app, behandelen we thema’s als zichtbaarheid, dode hoek, helm en  gordel.

Alle workshops worden steeds voorzien van een korte inleiding over verkeersveiligheid in België met aandacht voor de oorzaken van verkeersongevallen en de statistieken. Hierbij vertrekken wij telkens vanuit de leefwereld en de ervaringen van de leerlingen. Alle theorie wordt op een positieve en interactieve wijze aangebracht. De praktische opdrachten zorgen voor de nodige afwisseling, betrokkenheid en fun. Onze aanpak stemmen wij ook steeds af op het niveau van de leerlingen. Iedere graadworkshop kan verzorgd worden in het ASO, TSO, KSO en BSO. Wij hebben tevens ervaring met BUSO.

Afwijkingen zijn steeds mogelijk. Contacteer ons voor meer informatie. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de meest passende activiteit of workshop voor uw leerlingen!

Aanbieder: DUS! Drive up Safety!