Gratis

Kinderen beleven al van in de peutertijd plezier aan hun fiets. Kinderen die fietsen zijn gezond en blij. Wie van kinds af al fietsvaardig is, heeft daar een leven lang baat bij. De leukste en meest efficiënte fietstraining gebeurt via spel. Kinderen die als kleuter goed hebben leren fietsen, kunnen zich later veel beter concentreren op het verkeer. Met het voorleesverhaal - Zo werd Lowie een fietskonijn - maak je kinderen nieuwsgierig voor de fiets zonder veiligheid uit het oog te verliezen.

Enkel inwoners uit Vlaams-Brabant kunnen deze publicatie bestellen. De digitale versie kun je gratis downloaden op www.vlaamsbrabant.be/publicaties.

Aanbieder: Provincie Vlaams-Brabant