€230.00
All-in dagprijs voor 3 sessies van 100 minuten, voor groepen van max. 25 leerlingen

Tweedegraadsleerlingen zijn een stuk mobieler: naar de film met hun crush, de eerste stappen in het uitgaansleven, hun eerste pintje … en veel te laat thuis natuurlijk! Toch blijven ze kwetsbaar. Ons afleidingsspel, dronkenmansbrillen en een verduisterde demo illustreren de gevaren van multitasking en alcohol in het verkeer en waarom ze best ook shinen in het donker.

Alle workshops worden steeds voorzien van een korte inleiding over verkeersveiligheid in België met aandacht voor de oorzaken van verkeersongevallen en de statistieken. Hierbij vertrekken wij telkens vanuit de leefwereld en de ervaringen van de leerlingen. Alle theorie wordt op een positieve en interactieve wijze aangebracht. De praktische opdrachten zorgen voor de nodige afwisseling, betrokkenheid en fun. Onze aanpak stemmen wij ook steeds af op het niveau van de leerlingen. Iedere graadworkshop kan verzorgd worden in het ASO, TSO, KSO en BSO. Wij hebben tevens ervaring met BUSO.

Afwijkingen zijn steeds mogelijk. Contacteer ons voor meer informatie. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de meest passende activiteit of workshop voor uw leerlingen!

Bestel hier

Aanbieder: DUS! Drive up Safety! vzw