€230.00
All-in dagprijs voor 3 sessies van 100 minuten, voor groepen van max. 25 leerlingen

Voor jongeren in de derde graad is het halen van hun rijbewijs de ultieme vrijheid. Gaan en staan waar ze willen! Maar kennen ze de risico’s? Met coole klasexperimenten, ons afleidingsspel en de dronkenmansbrillen geven we uw leerlingen allerlei tips and tricks rond alcohol, snelheid, crashimpact en multitasking achter het stuur, zodat ze verkeersveilig de baan op kunnen!

Alle workshops worden steeds voorzien van een korte inleiding over verkeersveiligheid in België met aandacht voor de oorzaken van verkeersongevallen en de statistieken. Hierbij vertrekken wij telkens vanuit de leefwereld en de ervaringen van de leerlingen. Alle theorie wordt op een positieve en interactieve wijze aangebracht. De praktische opdrachten zorgen voor de nodige afwisseling, betrokkenheid en fun. Onze aanpak stemmen wij ook steeds af op het niveau van de leerlingen. Iedere graadworkshop kan verzorgd worden in het ASO, TSO, KSO en BSO. Wij hebben tevens ervaring met BUSO.

Afwijkingen zijn steeds mogelijk. Contacteer ons voor meer informatie. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de meest passende activiteit of workshop voor uw leerlingen!

Aanbieder: DUS! Drive up Safety! vzw