€350.00

Op fuiven, feesten en in discotheken is het belangrijk om mensen bewust te maken dat alcohol en rijden niet samen gaan. Responsible Young Drivers (RYD) kan aanwezig zijn op je evenement met de alcoholtesters die ook door de politie gebruikt worden. De medewerkers van RYD vragen de feestvierders voor het binnengaan wie er de chauffeur is van de avond. De chauffeur krijgt een armband om de pols. Aan het einde van de avond wordt hij uitgenodigd aan onze stand om een ademtest af te leggen. Als de chauffeur niet te veel heeft gedronken ontvangt hij een geschenkje. Heeft hij wel te veel gedronken, dan gaan we op zoek naar een oplossing. Is er iemand van zijn vrienden die kan rijden? Of kan hij nog even wachten voor hij vertrekt?

RYD biedt verschillende pakketten aan:

Actie voor verenigingen:

Organiseer jij met je vereniging, jeugdbeweging, jeugdhuis,... een fuif of ander evenement? De medewerkers van RYD komen ter plaatse met twee professionele alcoholtesters van het type Dräger Alcotest 7410+, 200 mondstukjes en een batterijlader.

Prijs: € 600

Verhuur Non-profitpakket:

Dit pakket werd ontworpen op maat van fuiven, jeudhuizen en evenementen voor het goede doel. Plaats één of twee vrijwilligers of leden aan de uitgang om de testen uit te voeren. Het non-profitpakket bevat twee alcoholtesters, 200 mondstukjes voor eenmalig gebruik en een batterijlader.

Prijs: € 360

Actie voor bedrijven:

Uw bedrijf organiseert een feestje voor haar klanten of personeel? De vrijwilligers van RYD komen ter plaatse met twee professionele toestellen van het type Dräger Alcotest 7410+, 250 mondstukjes en een batterijlader.

Prijs: € 900

Verhuur: Pakket voor bedrijven:

Bedrijven die een personeelsfeest of een evenement voor klanten organiseren, kunnen de alcoholtests laten uitvoeren door hun personeel of externe hostessen. Het pakket bevat twee toestellen, 250 mondstukjes voor éénmalig gebruik en een batterijlader.

Prijs: € 500

Bestel hier

Aanbieder: RYD (Responsible Young Drivers)