€210.00
All-in prijs dag (4 – 6 sessies van 50 minuten, voor groepen van max. 25 leerlingen): € 210 All-in prijs halve dag (1-3 sessies van 50 min. voor max. 25 leerlingen):€170

In het verkeer kan elke fout fataal zijn, dus gooien we uw leerlingen niet zomaar voor de leeuwen natuurlijk! Dankzij de interactieve VR-bril komen ze als fietser in levensechte verkeerssituaties terecht! Komen ze er zonder virtuele kleerscheuren vanaf? Gelukkig is het nooit game over en kunnen ze steeds opnieuw proberen!

Alle workshops worden steeds voorzien van een korte inleiding over verkeersveiligheid in België met aandacht voor de oorzaken van verkeersongevallen en de statistieken. Hierbij vertrekken wij telkens vanuit de leefwereld en de ervaringen van de leerlingen. Alle theorie wordt op een positieve en interactieve wijze aangebracht. De praktische opdrachten zorgen voor de nodige afwisseling, betrokkenheid en fun. Onze aanpak stemmen wij ook steeds af op het niveau van de leerlingen. Deze workshop kan verzorgd worden in het ASO, TSO, KSO en BSO. Wij hebben tevens ervaring met BUSO.

Afwijkingen zijn steeds mogelijk. Contacteer ons voor meer informatie. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de meest passende activiteit of workshop voor uw leerlingen!

Bestel hier

Aanbieder: DUS! Drive up Safety! vzw