Inclusief BTW. Verzendkosten: 11 euro

Het kwartet is zo ingedeeld dat kinderen vooral de betekenis van de vorm en kleur van de borden oefenen. De betekenis van de pictogrammen is meestal meteen duidelijk. Doordat een speler eerst het bord van de gewenste kaart op een overzichtskaart moeten aanwijzen kunnen de andere spelers de genoemde betekenis controleren en alle spelers oefenen zo het hele spel door de betekenissen van de 4 bordcategorieën. Na één spel hebben de meeste kinderen de bordcategorieën geautomatiseerd.

Vraag bij de bestelling steeds naar de versie die aangepast is aan de Belgische wegcode.

Aanbieder: Bokabox