Inclusief BTW. Verzendkosten: 14 euro

De Bokabox Verkeer is een leskist voor het leren van de verkeersborden. Kinderen en leerkrachten stellen al handelend zelf verkeersborden en hun betekenissen samen door voor een basisbord een transparante pictogramkaart te plaatsen. Ook de betekenis van een bord wordt zo samengesteld. Op deze manier leren kinderen het systeem van de verkeersborden. Begrip van dit systeem maakt het leren van de verkeersborden een stuk makkelijker.

Vraag bij de bestelling steeds naar de versie die aangepast is aan de Belgische wegcode.
Bijlage(s): nederlandse_bokaboxborden_vergeleken_met_belgische_verkeersborden.pdf

Aanbieder: Bokabox