Gratis

Jaarlijks biedt Thomas More, Campus Lier gratis initiatielessen CPR aan. Hiermee geven we leerlingen de kans om te leren hoe ze een leven kunnen redden in een noodsituatie.

Voor & door
De lessen zijn bedoeld voor leerlingen van de 3e graad van het secundair onderwijs. Onze laatstejaarsstudenten bachelor Verpleegkunde zijn opgeleid om deze lessen op maat te geven van de leerlingen en staan onder begeleiding van onze expertdocenten. Samen verzorgen zij deze minicursus en stellen zij ook het nodige materiaal ter beschikking.

Praktisch
Een les duurt ongeveer drie uur en is vooral praktijkgericht. We werken met groepen van maximum 35 leerlingen per voor- of namiddag. Zij worden in twee opgesplitst zodat we efficiënt en praktijkgericht kunnen werken. Op vrijdagnamiddag bestaat er de mogelijkheid tot uitbreiding van het aantal leerlingen tot 50.

Aanbieder: Thomas More Campus Lier