Prijs op aanvraag.
Zie tekst

De Rijsimulator is een hoogtechnologisch toestel waarin we de leerlingen tal van verschillende verkeerssituaties kunnen laten rijden. We leren de  jongeren op een veilige en ecologische manier autorijden.  Zowel leerlingen die nog nooit achter het stuur van een auto zaten, als leerlingen die reeds enige ervaring in het autoverkeer hebben, komen aan bod. We merken dagelijks dat heel wat jongeren die, vooral via de vrije begeleiding, les kregen; verkeerde schakel- rem-  en kijktechnieken toepassen... Op heel korte tijd proberen we hier verandering in te brengen. Jongeren die nog geen ervaring hebben, leren we onmiddellijk de juiste technieken aan. Dankzij de veilige gesimuleerde rijomgeving kunnen we de leerlingen op een rustige manier en stap voor stap verder helpen, wat niet in het echte verkeer mogelijk is ! Voor jongeren die reeds hun definitief rijbewijs hebben, voorzien we lessen gevaarherkenning.

Je kunt de rijsimulator bestellen in verschillende formules:

Pakket 1:

- 1 dag huur Simulator - Begeleider - Voorbereidende lessen (voor elke leerling een login of digitale les in klasverband)

- kostprijs: 500 euro incl. BTW

Pakket 2:

- Twee opeenvolgende dagen huur Simulator - Begeleider - Voorbereidende lessen (voor elke leerling een login of digitale les in klasverband)

- kostprijs: 750 euro incl. BTW

Pakket 3:

- Een week huur Simulator - Begeleider - Voorbereidende lessen (voor elke leerling een login of digitale les in klasverband)

- kostprijs: 1.400 euro incl. BTW

Pakket 4:

- Voorbereidende lessen voor autorijden, login voor alle leerlingen van de derde graad secundair onderwijs op je school. Deze login is geldig voor het ganse schooljaar.

- kostprijs: 200 euro incl. BTW

Pakket 5:

-Verhuur van 14 dagen aan scholen. De leerlingen kunnen zelf bepalen, volgens hun niveau, welke lessen ze opstarten en ze krijgen instructies en opvolging van de virtuele rijlesgever Victor. 

- kostprijs: 750 euro incl. BTW

Bestel hier

Aanbieder: Filip Bauters