Prijs op aanvraag.
Halve dagopleiding (3,5u): 450 euro inclusief 21% BTW 0.4 euro per kilometer te rekenen van het dichtstbijzijnde VAB opleidingscentrum te Brugge, Eeklo, Gent, Aalst, Sint-Niklaas, Hoboken, Vilvoorde en Alken. Dagopleiding (7u): 850 euro inclusief 21% BTW

Kinderen tot en met 15 jaar bewust maken van de gevaren in het verkeer met betrekking tot de dode hoek bij vrachtwagens. VAB Rijschool stelt een vrachtwagen + instructeur ter beschikking. De lesgever stelt de dode hoek op en geeft leerlingen meer uitleg over wat de vrachtwagenchauffeur ziet en vooral niet ziet.
Interactieve workshop waarin kinderen zelf eens kunnen plaatsnemen in de vrachtwagen en uitleg krijgen over de gevaren van een vrachtwagen in het verkeer ten opzichte van de zwakke weggebruikers en in het bijzonder de jonge fietser.

Opstelling mogelijk per dag of halve dag afhankelijk van de grootte van de groepen.

Aanbieder: VAB Rijschool N.V.