€170.00
prijs zonder wagen/ € 245 met wagen TFSR ,exclusief verplaatsingvergoeding. Bij meerdere acties bij zelfde organisatie binnen 7 dagen, € 30 vermindering op de dagprijs van de extra actie(s).

Met onze unieke dode hoek simulatie voor wagens, gaan we na hoe u de spiegels van de wagen goed kan instellen.
Een leerling gaat achter het stuur zitten en stelt aan de hand van onze aanwijzingen de spiegels zo correct mogelijk in. Op die manier verkleinen we de dode hoek.

Capaciteit: ca. 15 leerlingen/uur.

Eén sessie (instellen spiegels met uitleg) duurt ca. 5 minuten. Er kan telkens maar één leerling de instelling doen. Wel mogelijk om twee passagiers op de achterbank te laten meevolgen.

De organisatie zorgt voor voldoende ruimte 5 x 5m voor de simulatie.

TFSR vzw zorgt voor:

* ervaren medewerkers