€ 200 inclusief BTW en verplaatsingskosten

Tijdens deze vorming dompelen we jongeren van de 3de graad onder in de wereld van de snel veranderende elektrische voortbewegingstoestellen en het ecologisch rijden. We maken uitgebreid kennis met deze elektrische voortbewegingstoestellen en leggen de nadruk op: - De voordelen - De gevaren - Do’s-and-don’ts - Eigen veiligheid - Veiligheid van anderen Bij het onderdeel ‘eco driving & riding’ worden de leerlingen wegwijs gemaakt in het ecologisch rijden. We sluiten de vorming af met enkele waardevolle groene tips. Bovenstaande thema’s worden gebracht aan de hand van interactieve werkvormen en worden ondersteund door afbeeldingen en ludieke filmpjes. In samenspraak met de school kan ook de ‘helmsimulator’ toegevoegd worden, want ook op elektrische voortbewegingstoestellen kan het dragen van de helm een verschil maken. PRAKTISCH Duur: 1 lesuur per klasgroep (max. 25 lln.) Prijs: € 200 per dag (max. 6 sessies)

Nodig: klaslokaal met beamer + internet

Aanbieder: Responsible Young Drivers Vlaanderen vzw