Inclusief BTW en exclusief verzendingskosten

Een leerling valt op de speelplaats tijdens het voetballen en schaaft zijn knie. Een andere leerling heeft tijdens de les plots een bloedneus. Deze eenvoudige situaties doen zich wel eens voor op school. Wat doe jij? Weet je ook hoe je moet reageren als de situatie ernstiger is? Eerste hulp verlenen is niet moeilijk. Met enkele eenvoudige handelingen kan je al veel doen. ‘Eerste hulp voor leerkrachten’ geeft leerkrachten een praktisch antwoord op tal van eerstehulpvragen. Het boek vertelt hen in duidelijke stappen hoe ze het best reageren als een leerling een ongeval heeft gehad, ziek wordt of gewond is.

Aanbieder: Rode Kruis-Vlaanderen