basispakket voor 20 lln., € 8 per bijkomende leerling, prijs excl. BTW

Een twee uur durende opleiding, deels theorie, deels praktijk.
Volgende onderwerpen komen aan bod:

basishouding hulpverlener,
​correcte alarmering van de hulpdiensten,
reanimatietechnieken volgens de nieuwste richtlijnen
We organiseren dit op jouw school. We hebben een uniek concept: we brengen één reanimatiepop per twee leerlingen mee. Je kan immers niet leren reanimeren met één oefenpop voor een klas van twintig leerlingen! Bij ons moeten de leerlingen oefenen! (zie foto). We kunnen groepen tot 80 leerlingen tegelijk aan. Indien nodig brengen we ook een beamer, projectiescherm en een geluidsinstallatie mee, dit zonder meerkost. Bovendien krijgt elke leerling die deze opleiding heeft gevolgd een attest.

Alle gebruikte materialen en attesten zijn in de prijs begrepen.

Aanbieder: EHBO Vlaanderen