Aanbod enkel geldig voor scholen in de provincie Limburg.

Met deze koffer kun je een fietsbehendigheidsparcours voor de leerlingen van het lager onderwijs opbouwen. De bedoeling van deze koffer is om de fietsvaardigheid van de leerlingen te verbeteren. De kist met wieltjes bevat 10 standen: start, rijplank, rotonde, acht, slalom, rijstrook wisselen, schuine plank, stopstand, tramspoor en kippenladder. Alles is vlot op te bouwen en op te bergen. De koffer bevat ook een opstellingsplan en opdrachtenkaart met leerdoelen zodat je meteen aan de slag kunt gaan.

Gratis te ontlenen via de Provinciale Uitleendienst. Enkel voor Limburgse scholen.

Aanvragen van buiten de provincie worden niet behandeld.

Meer info: tel. 011 23 76 04

Aanbieder: Provincie Limburg, Dienst Mobiliteit en Routenetwerken