Incl. btw en leveringskosten

Met de 'FietstechniekBOX' en het leerwerkboek 'Haal alles uit je fiets' kunnen leerlingen van de 1ste graad SO op een creatieve, zelfontdekkende en actieve manier aan de slag. De 'FietstechniekBOX' is een stevige koffer met duurzaam kant-en-klaar klasmateriaal waarmee de leerlingen alle techniekopdrachten uit het project kunnen uitvoeren. Alles is in tweevoud voorzien, zodat telkens 2 groepjes gelijktijdig de opdracht kunnen uitvoeren. Er is voldoende materiaal om een klas van 25 leerlingen aan het werk te zetten. Het werkboek 'Haal alles uit je fiets' en de 'FietstechniekBOX' zijn in overeenstemming met het leerplan techniek van het VVKSO en van het GO. Ze voldoen aan de nieuwste ontwikkelingsdoelen en eindtermen.

Aanbieder: Tess bvba