Incl. btw

Met de FietstechniekBOX en het leerwerkboek Haal alles uit je fiets kunnen leerlingen van de eerste graad op een creatieve, zelfontdekkende en actieve manier aan de slag. Het leerwerkboek bij de FietstechniekBOX Haal alles uit je fiets is de leidraad doorheen het project. Het helpt de leerling om zelfstandig en op een inzichtelijke manier de opdrachten uit te voeren. Dankzij dit leerwerkboek kan elke leerling op een correcte wijze geëvalueerd worden. Het werkboek 'Haal alles uit je fiets' en de fietstechniekBOX zijn in overeenstemming met het leerplan Techniek van het VVKSO en van het GO. Ze voldoen aan de nieuwste ontwikkelingsdoelen en eindtermen.

Aanbieder: Tess bvba