All-in prijs (incl. BTW en verzendingskosten)

U wil graag zelf een verkeersveilige vorming verzorgen, maar u weet niet waar beginnen? Zoek niet langer! Drive up Safety verhuurt het nodige didactisch materiaal, aangevuld met heldere lesfiches vol leuke suggesties en educatieve postkaarten en posters. Zo heeft u alles om interactief aan de slag te gaan rond thema’s zoals alcohol, afleiding en zichtbaarheid in het verkeer.

Zijn uw leerlingen vergroeid met hun smartphone? Schallen de beats door die koptelefoon wanneer ze onderweg zijn? Dankzij het afleidingsspel ontdekken uw leerlingen de gevaren van afleiding in het verkeer. De tips en facts van de postkaarten maken de leerervaring compleet.

INHOUD: 1 afleidingsspel, educatieve postkaarten en poster, lesfiche

Aanbieder: DUS! Drive up Safety! vzw