€230.00
All-in prijs dag (4 – 6 sessies van 50 minuten, voor groepen van max. 25 leerlingen): € 230 All-in prijs halve dag (1-3 sessies van 50 minuten, voor groepen van max. 25 leerlingen): €185

Hoe alert zijn uw leerlingen in het verkeer? We onthullen de geheimen van ons brein en doorprikken de mythe rond multitasking. Leuke filmpjes en tests confronteren hen met de gevaren van afleiding op de weg, zowel in de auto, op de fiets als te voet! Tot slot laten we deze smartphonezombies los op ons afleidingsspel: een eye-opener!

Alle workshops worden steeds voorzien van een korte inleiding over verkeersveiligheid in België met aandacht voor de oorzaken van verkeersongevallen en de statistieken. Hierbij vertrekken wij telkens vanuit de leefwereld en de ervaringen van de leerlingen. Alle theorie wordt op een positieve en interactieve wijze aangebracht. De praktische opdrachten zorgen voor de nodige afwisseling, betrokkenheid en fun. Onze aanpak stemmen wij ook steeds af op het niveau van de leerlingen. Deze workshop kan verzorgd worden in het ASO, TSO, KSO en BSO. Wij hebben tevens ervaring met BUSO.

Afwijkingen zijn steeds mogelijk. Contacteer ons voor meer informatie. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de meest passende activiteit of workshop voor uw leerlingen!

Aanbieder: DUS! Drive up Safety! vzw