€230.00
All-in prijs dag (4 – 6 sessies van 50 minuten, voor groepen van max. 25 leerlingen): € 230 All-in prijs halve dag (1-3 sessies van 50 minuten, voor groepen van max. 25 leerlingen): €185

Verkeersveiligheid wordt pas echt fun in deze DOE-workshop met een flinke snuif humor! We spelen Dodge-the-Dark, laten uw fake-dronken leerlingen los op ons zig-zag-parcours en testen hun focus met ons afleidingsspel. Onder het motto ‘kort maar krachtig’ is deze workshop een echte aanrader voor leerlingen die liefst zelf de handen uit de mouwen steken.

Dit is een heel laagdrempelige workshop. De praktische opdrachten zorgen voor de nodige afwisseling, betrokkenheid en fun. Onze aanpak stemmen wij ook steeds af op het niveau van de leerlingen. Het Funpakket kan verzorgd worden in het ASO, TSO, KSO en BSO, maar is zeker aan te raden voor leerlingen uit het BuSO en het DBSO.

Afwijkingen zijn steeds mogelijk. Contacteer ons voor meer informatie. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de meest passende activiteit of workshop voor uw leerlingen!

Aanbieder: DUS! Drive up Safety! vzw