€ 363,00 exclusief transport

Huur van 10 gocarts

10% korting bij reservatie voor 31/01/2021

Iedereen komt in contact met het verkeer, werkelijk iedereen. Verkeerseducatie op school is dan ook noodzakelijk om de kinderen inzicht te geven in het verkeer en hoe kan dat beter dan de theorie om te zetten in de praktijk?

Gocartevent heeft alles in huis om een levensecht verkeerspark uit te bouwen: de gocarts vervangen de auto's, de kegels vervangen de straten, maar de verkeersborden en -lichten zijn hetzelfde! De leerlingen zijn de chauffeurs en kunnen op deze manier de verkeersregels toepassen, op een veilige en amusante manier komen ze dan ook in aanraking met reële verkeerssituaties.

Heb je interesse in extra attributen zoals kegels, verkeersborden of -lichten? Vraag dan offerte op maat aan.

Aanbieder: Gocartevent