Prijs op aanvraag.
mail voor een offerte op maat

Gocartevent biedt alle elementen aan voor verkeersparken met gocarts: gocarts, kegels, verkeersborden, verkeerslichten, begeleiding, op- en afbouw.

Er zijn gocarts beschikbaar voor kinderen vanaf 4 jaar. Het verkeerspark kan in samenspraak met gocartevent uitgewerkt worden.

Technische assistentie is eveneens mogelijk. Het materiaal wordt ter plaatse geleverd.

Bij gocartevent kan je ook terecht voor de aankoop, onderhoud en herstellingen van gocarts.

Secundaire scholen die in aanmerking willen komen voor SMS subsidie van deze activiteit nemen op voorhand contact op met sms@vsv.be

Aanbieder: Gocartevent