€190.00

Maximum 8 sessies per dag. Prijs exclusief verplaatsingvergoeding. Bij meerdere acties bij zelfde organisatie binnen 7 dagen, € 30 vermindering op de dagprijs van de extra actie(s).

Met een interactieve presentatie leggen we de geheimen van alcohol bloot. De leerlingen zien wat alcohol is en wat het doet. Na de theorie komen de promillebrillen tevoorschijn en laten we de leerlingen zelf ondervinden wat 'dronken zijn' is.

Promillebrillen simuleren het effect van alcohol op het zicht. Onze brillen tonen het effect van 1,7 tot 2,0 promille.
Door een parcours te wandelen tussen kegels, krijgen de leerlingen die de bril opzetten een unieke ervaring van dronken zijn. Behalve een parcours, kunnen ook andere kleine, alledaagse opdrachten uitgevoerd worden. Niet eenvoudig…

Capaciteit: ca. 20 personen/sessie.

Eén sessie (presentatie + simulatie met de promillebrillen) duurt ca. 50 minuten.

Maximaal 8 sessies per dag.

De organisatie zorgt voor:

• projectiemogelijkheid (beamer, scherm, elektriciteit en zitplaats voor de leerlingen)
  • voldoende ruimte (buiten of binnen bij slecht weer) 5 x 5m voor de simulatie.

TFSR vzw zorgt voor:

•  ervaren medewerkers