€110.00

prijs zonder auto/€185 met wagen TFSR, exclusief verplaatsingvergoeding. Bij meerdere acties bij zelfde organisatie binnen 7 dagen, € 30 vermindering op de dagprijs van de extra actie(s).

Tijdens een interactieve presentatie maken de leerlingen kennis met de dode hoek. Na de theorie, trekken we naar buiten om zelf de dode hoek te zoeken.

Eén sessie (presentatie en simulatie) duurt ca. 50 minuten; maximaal 4 sessies per halve dag.

capaciteit: ca.20 leerlingen/sessie

De organisatie zorgt voor voldoende ruimte 5 x 5m voor de simulatie.

TFSR vzw zorgt voor:

• ervaren medewerkers
  • de interactieve presentatie
  • het materiaal
  • een wagen (optioneel)

Bij een of meerdere extra acties bij dezelfde organisatie binnen de 7 dagen, €30 vermindering op de dagprijs per extra actie.

Aanbieder: Together for safer roads VZW