Vanaf 96.74 (inclusief BTW en exclusief verzendingskosten)

De lesborden voor buiten sluiten, net als de stoeptegels, aan op de materialen in het lespakket van Leer in het Verkeer. De tekst op bord of tegel geeft de handeling in het verkeer aan. De Dick Bruna plaatjes maken dat kinderen snel verbanden leggen met wat ze in de klas hebben geleerd. Ouders weten, door de verteltas, met welk versje ze kinderen bepaalde handelingen in het verkeer kunnen leren. De lesborden zijn samen met, of in plaats van de stoeptegels toe te passen.

De lesborden zijn van aluminium en kunnen uitgevoerd worden met 2 verschillende soorten retro-reflecterende folie, klasse I of klasse III (Diamond Grade) waardoor de borden ook in het donker goed opvallen.

Afmeting: 600 x 300 mm

Klasse I:     €  104.19 (inclusief BTW en exclusief verzendingskosten)​