Exclusief verzendingskosten

Leer in het Verkeer is een compleet lesprogramma waarmee peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en basisscholen kinderen spelenderwijs voorbereiden op hun deelname aan het verkeer.

Het lesmateriaal is toegankelijk, vrolijk en in de herkenbare stijl van de tekenaar Dick Bruna.

Naast het uitgebreide lespakket voor in de klas, zijn er ook lesborden en stoeptegels voor een veilige schoolomgeving. Zo kunnen de jonge verkeersdeelnemers, samen met de leerkrachten en ouders, de theorie in de praktijk oefenen.

Lopen op de stoep, oversteken, veilig spelen, geluiden en voertuigen zijn enkele van de onderwerpen die  aan bod komen in het lespakket.

Pakketkorting: 1 pakket 5%, 2-5 pakketten 10% en >5 pakketten 12%

Leskist 2 (voor kinderen 4-6 jaar) bestaat uit:

• Opbergkist
  • Handleiding
  • Leesboek stoeprand…stop!
  • Vertelplaten stoeprand…stop! (12 stuks) A3 formaat gelamineerd
  • Vertelplaten verkeerslessen (21 stuks) A3 formaat gelamineerd
  • Wenborden (18 stuks) uit polystyreen
  • Memospel
  • Joep-in-het-verkeer spel
  • DVD stoeprand…stop!
  • Muziek CD - diverse verkeersliedjes
  • Joep vertelpop
  • Doeboeken 30 stuks

Extra verbruiksmaterialen kunnen per 10 boekjes worden nabesteld.

Prijs per 10 boekjes € 34 (inclusief btw)

Aanbieder: Leer in het verkeer