€350.00

exclusief verplaatsingskosten. 7 euro extra per leerling voor groepen groter dan 50.

Het is de missie van Michael Niclaus om zoveel mogelijk jongeren bewust te maken van alcohol en de gevaren ervan. Daarom geeft hij lezingen over wat alcohol met hem gedaan heeft.

Een lezing duurt normaal 80 à 90 minuten, maar dat kan indien gewenst aangepast worden.

Tijdens de lezing krijgt iedereen het boek De druppel cadeau (ter waarde van 20 euro). Daarin vertelt Michael zijn levensverhaal. Een geschiedenis waaraan de leerlingen ongetwijfeld heel wat zullen hebben.

Aanbieder: Michael Niclaus - BVBA Suenovida