€180.00

Prijs per lezing, exclusief verplaatsingskosten tegen basistarief

De nu 24-jarige Jasper nam op 18 december 2013 de beste beslissing van zijn leven, namelijk stoppen met het drinken van alcohol.

Omdat hij zes jaar van zijn jonge leven als verslaafde heeft doorgebracht wil hij de gevaren die alcohol met zich meebrengt, en wij vaak niet zien doordat we ze nog niet ervaren hebben, laten ervaren door het geven van een preventieve getuigenis van een 100-tal minuten.  In deze 100 minuten zal je kijk op alcohol hoe dan ook veranderen, in de goede zin.

Veel problemen zijn het gevolg van een alcoholverslaving, dit is ook zo voor het verkeer, waarin heel veel ongevallen veroorzaakt worden door het misbruiken van alcohol. De gevolgen van drinken en rijden worden echter nog steeds te licht opgevat.

Ik geef jullie de “waarom” en kan uit eigen ervaring vertellen hoe alcohol je helemaal overneemt zonder dat je er iets van merkt. Maar ook hoe je je meest negatieve ervaring ook weer kan omzetten in een zeer positieve ervaring. Ook heeft hij zijn gehele verhaal uitgegeven in boekvorm onder de titel “Eindelijk vrij”, in deze autobiografische tekst doet hij zijn leven als jonge verslaafde onverbloemd uit de doeken.

Weten wat andere leraren ervan vonden, neem dan zeker hier een kijkje. 

Bestel hier

Aanbieder: Jasper Nullens