€169.45

De magnetische verkeerstekens werden sinds begin 2015 uitgebreid van 69 naar 82 meest voorkomende verkeersborden. De magneten zijn gedrukt op 1 mm dikke magneetfolie. De set bevat de laatste nieuwe verkeersborden en is zo samengesteld dat je er de meest uiteenlopende verkeerssituaties kunt mee schetsen. Zo kun je bijvoorbeeld gevaarlijke punten in de schoolomgeving helder voorstellen aan je leerlingen. Het formaat van 7 x 7 cm laat toe dat ook de leerling op de laatste bank de borden gemakkelijk kan lezen, terwijl het geheel toch weinig plaats inneemt.

Aanbieder: Wees Wegwijs