Prijs op aanvraag.

Octopus Routekaart is een kaart op kindermaat. De frisse Octopus lay-out en de overzichtelijke aandachtspunten maakt de kaart handig in gebruik voor de leerlingen. Aan de voorzijde is een plattegrond van de schoolomgeving met de aanduiding van de schoolroutes. Op de achterzijde worden de aandachtspunten met foto en korte tekst benoemd.
De kaart zorgt voor interactie dankzij de in te kleuren verkeersborden en de mogelijkheid om de dagelijkse vervoerswijze via een bolletje in te kleuren.
Deze kaart wordt aan de leerlingen meegegeven. Er is ook een klasversie beschikbaar op groot formaat. Zo krijgen de leerlingen niet alleen de kaart mee maar kan er in de klas verkeerseducatie op maat worden gegeven. De leerkracht kan de verschillende routes en aandachtspunten doorlopen. De kaart krijgt een vaste plek in de klas.Het Octopusplan werkt de kaart uit in samenwerking met de stad/gemeente en de schooldirecties. De volledige coördinatie gebeurt door het Octopusplan. Meer informatie of aanvraag via info@octopusplan.be

Bestel hier

Aanbieder: Octopusplan - VPI (VGB vzw)