€ 6.00 euro per toeschouwer

Na boeking en betaling wordt een link doorgestuurd naar organisator. Die link kan worden doorgestuurd naar de leerlingen of worden gebruikt voor gezamenlijk bekijken in groep.

Een snapshot van een jong leven dat eindigt in een nachtmerrie. Online theatervoorstelling.

Na twintig seizoenen meer dan 300.000 toeschouwers en diverse vertalingen nu in een hernieuwde versie met soundtrack van The Culturemonks, aangepaste videobeelden en Witse Geysen als acteur.

In nauwe samenwerking met Ouders van Verongelukte Kinderen vzw. Hoe gaat de reservatie in zijn werk? Je stort het gevraagde bedrag (6 euro per toeschouwer) op rekeningnummer IBAN 42 7785 9028 3754 van 'Wim Geysen Producties'. Wij rekenen hierbij op de eerlijkheid van de organisator. Daarbij vermeld je: je naam/naam school/organisatie + Online Flits!'. Wij sturen je dan een bevestiging en - vóór de desbetreffende datum - een link met wachtwoord naar onze VIMEO-pagina. Je link blijft een week na het doorsturen actief. Een snapshot van een jong leven dat eindigt in een nachtmerrie.

‘Deze theatervoorstelling werkt’ (De Standaard)

‘Aangrijpend toneel’ (VRT-Journaal)

‘Een beklijvende theatermonoloog’ (De Morgen)

‘Indrukwekkend!’ (Gazet Van Antwerpen)

‘Met de vinger aan de pols van de doelgroep’ (Cutting Edge)

‘Topprestatie!’ (Het Vrije Woord)

‘Om stil van te worden’ (Het Laatste Nieuws)

Alvast bedankt voor de steun. Veel kijk- luister- en beleef-plezier!

Aanbieder: Wim Geysen Producties

Doelgroep: Secundair onderwijs - 2e graad, Buitengewoon onderwijs