€7.95

PAV-atelier is een hechte methode die relevante thema’s uit alle levensdomeinen op een doelgerichte manier met elkaar verbindt. Bundels met het label medium sluiten naadloos aan bij de noden van leerlingen in de tweede graad, terwijl de large-reeks op maat is van leerlingen in de derde graad. Bundels met het label extra large, zitten leerlingen van het zevende jaar als gegoten. Elke bundel garandeert een evenwichtige en overzichtelijke integratie van de verschillende vaardigheden.

PAV-atelier Rijbewijs en mobiliteit richt zich op de leerling als (beginnende) automobilist en belicht het belang van een goede houding in het verkeer. De bundel bouwt verder op PAV-atelier Verkeer en vervoer voor de tweede graad, waarin de leerling als voetganger, fietser en bromfietser centraal staat.

Leerkrachten die bij bestelling hun stamboeknummer vermelden, krijgen 50% korting.

Aanbieder: Uitgeverij Van In