€25.00

PAV-atelier is een hechte methode die relevante thema’s uit alle levensdomeinen op een doelgerichte manier met elkaar verbindt. Bundels met het label medium sluiten naadloos aan bij de noden van leerlingen in de tweede graad, terwijl de large-reeks op maat is van leerlingen in de derde graad. Bundels met het label extra large, zitten leerlingen van het zevende jaar als gegoten. Elke bundel garandeert een evenwichtige en overzichtelijke integratie van de verschillende vaardigheden.

PAV-atelier Verkeer en vervoer richt zich op de leerling als voetganger, fietser en bromfietser en belicht gevaarlijke verkeerssituaties. In de derde graad kunnen de leerlingen als (beginnende) automobilisten met PAV-atelier Rijbewijs en mobiliteit aan de slag.

Aanbieder: Uitgeverij Van In