Prijs op aanvraag.

Eduplay ontwerpt het verkeersplein samen met de school rekening houdend met de wensen en de beschikbare ruimte op de speelplaats.

In functie van de leeftijd van de doelgroep, kleuter en/of lager worden de nodige uitdagingen voorzien om verkeersvaardigheid en verkeersgedrag te oefenen.
De kinderen kunnen zo op een leuke en veilige manier op de speelplaats verkeerskennis opdoen.
Een verkeersplein voor onbegeleid spelen, of de combinatie van beide behoort ook tot de mogelijkheden.
Aankleding met permanente aanduidingen parking, tankstation verkeersborden,.. is mogelijk.

Eduplay verzorgt voor u de plaatsing van het verkeersplein.

Indien u meer info, of een uitgewerkt plan, wenst voor uw speelplaats kan u contact opnemen met: Eduplay - Herman Verboomen - 0468 274108

Aanbieder: Eduplay