€750.00

750 euro voor de eerste voorstelling (incl. één cd per school, technisch materiaal & tehchnieker; excl. eenmalige vervoersonkosten, auteursrechten en 6% btw); 650 euro voor de volgende voorstellingen op dezelfde dag.

Het theaterstuk Samoerai! werd gecreëerd voor kinderen en hun begeleiders. De voorstelling (met livemuziek, liedjes en de pop Qweh-Tah-Wel) vertrekt vanuit vragen en emoties van kinderen in het verkeer en sensibiliseert hen op een speelse manier omtrent de gevaren van het verkeer. Bedoeling is op een creatieve en niet belerende manier duidelijk te maken dat het verkeer er is voor iedereen en dat het geen vijand hoeft te zijn. Samoerai! - ridder worden doe je niet op één dag! - is een aanleiding om sociale competenties te versterken en om rond gevoelens van verdriet, angst, vreugde te werken in het kader van ‘het’ verkeersongeval en de gevolgen ervan. Het taalgebruik wordt desgewenst aangepast al naargelang het publiek bestaat uit jongere of iets oudere kinderen.

Opvoeringen in scholen, cultuurcentra en theaterzalen. Minimale podiumvereisten: 5 à 6m breed - 3 à 4m diep (of begane grond met tribune). WGP voorziet alle technische benodigdheden indien deze niet beschikbaar zijn in de zaal.

Aanbieder: Wim Geysen Producties