Prijs op aanvraag.

Hoe fiets ik veilig met mijn dochtertje op straat? Fiets ik best voor of achter mijn zoon? En vanaf welke leeftijd kan die kleuter van mij op straat fietsen?

Tijdens deze sessie voor het basis- en het kleuteronderwijs geven we ouders de nodige kennis mee om samen met hun kind naar school te stappen of te fietsen.

Tijdens de begeleiding kan er ook op de speelplaats een fietsparcours voor de kinderen worden opgesteld. Zo kunnen ze hun fietsvaardigheden bijschaven en kan er daarover advies aan de ouders gegeven worden.

Volgende elementen komen tijdens de begeleiding aan bod:  Hoe denken kinderen in het verkeer? Hoe zien ze het verkeer? Hoe goed kan mijn kind fietsen? Hoe begeleid ik mijn kind met de fiets? Wat zegt de wegcode daarover? We proberen kortom een antwoord te geven op alle vragen rond fietsen en stappen met kids.

Aanbieder: Mobiel 21 vzw