excl. BTW

Traffic Teddy, de Veilig Verkeer Beer, voor plekken waar kinderen en verkeer samenkomen, b.v. in woonwijken en bij scholen en speeltuinen.
Teddy is voorzien van klasse 1 reflectie, waardoor hij bij slechte weersomstandigheden,duisternis, regen of mist, goed opvalt wanneer koplampen van fiets, bromfiets of auto in zijn richting schijnen.Teddy wordt geleverd met een verwijderbare voet die vulbaar is met water of zand/grit.Een ruim oog aan de zijkant geeft u de mogelijkheid een ketting te bevestigen.

Dag & nachtTraffic Teddy wordt geleverd met reflecterende klasse 1 bestickering. Hierdoor lichtende stickers 's nachts op als er licht op geschenen wordt.

Duurzaam ontwerp: de voet van Teddy is vulbaar waardoor deze stevig in de openbare ruimte kan staan.Daarnaast kan Teddy door middel van een slot en het gat in de broek buiten worden vastgezet.

Custom T-shirt: het is mogelijk om Teddy uw eigen ontworpen T-shirt inclusief logo en/of tekst tegeven.

Aanbieder: Metaalwaren Clearbout bvba