prijs per persoon (all in)

We leren je alles om je leerlingen eerste hulp te leren. Als je slaagt voor het examen, krijg je een brevet en mag je jezelf ‘Lesgever Eerstehulpverlening Onderwijs’ noemen. Daarmee kan je de cursussen ‘Eerste hulp (basiscursus)’, ‘Helper (vervolgcursus)’ en ‘Reanimeren en defibrilleren’ organiseren voor leerlingen of studenten van je eigen onderwijsinstelling. Al deze cursussen zijn geschikt voor leerlingen of studenten vanaf zestien jaar, of die zestien worden in het kalenderjaar waarin de cursus start. Bovendien krijg je ook toegang tot al het didactisch materiaal van Rode Kruis-Vlaanderen. Samen werken we zo aan de eindtermen rond eerste hulp en cpr. Op het einde van de opleidingen kan je aan je leerlingen een Rode Kruisbrevet uitreiken.

276 euro per deelnemer is 50% van de reguliere kostprijs (€552) voor deze 5-daagse opleiding.

Aanbieder: Rode Kruis-Vlaanderen