Gratis
De prijs is variabel volgens de grootte van de groep, maar ligt tussen de €250 en €550

Het project Weekendongevallen vermijden door de juiste verkeersattitude is een opleiding op maat van de school en de leerlingen. Het project is een combinatie van vorming en doeactiviteiten. De leerlingen en begeleiders worden met de bus opgehaald aan de school en daarna naar het Milieu -en MobiliteitsOpleidingsPark (MMOP) gevoerd. Tijdens de verplaatsing is er al educatie over het thema 'weekendongevallen' aan de hand van een confronterende film. In het MMOP gaan we aan de slag met doeactiviteiten.

De modules kunnen in een halve dag gegeven worden en worden aangepast aan de grootte van de groep.

Aanbieder: VTIR Roeselare - Kortrijk