€230.00
All-in prijs dag (4 – 6 sessies van 50 minuten, voor groepen van max. 25 leerlingen): € 230 All-in prijs halve dag (1-3 sessies van 50 min. voor max. 25 leerlingen): €185

Uitgaan en pintjes drinken … niks mis mee! Maar wat zijn de gevolgen in het verkeer? Onze dronkenmansbrillen maken uw bloednuchtere leerlingen in één klap beschonken! Ze ervaren de negatieve effecten van alcohol op ons zig-zag-parcours. We ontkrachten enkele hardnekkige mythes, geven antwoord op al hun vragen en experimenteren met een echte blaastest.

Alle workshops worden steeds voorzien van een korte inleiding over verkeersveiligheid in België met aandacht voor de oorzaken van verkeersongevallen en de statistieken. Hierbij vertrekken wij telkens vanuit de leefwereld en de ervaringen van de leerlingen. Alle theorie wordt op een positieve en interactieve wijze aangebracht. De praktische opdrachten zorgen voor de nodige afwisseling, betrokkenheid en fun. Onze aanpak stemmen wij ook steeds af op het niveau van de leerlingen. Deze workshop kan verzorgd worden in het ASO, TSO, KSO en BSO. Wij hebben tevens ervaring met BUSO.

Afwijkingen zijn steeds mogelijk. Contacteer ons voor meer informatie. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de meest passende activiteit of workshop voor uw leerlingen!

Bestel hier

Aanbieder: DUS! Drive up Safety! vzw