€550.00
Inclusief vervoersonkosten en administratie Exclusief 6%btw en Sabam

De mensen weten het niet en ze zien het ook niet, maar soms dient een witte streep uit zijn zebrapad te komen om zijn platgedrukt ‘lijf’ weer in de juiste plooi te krijgen.
Op een dag is het weer zo ver. Een jongen-zebrapadstreep werd een tijdlang platgedrukt door een fout geparkeerde auto.
Een meisje-zebrapastreep wordt ook ‘wakker’ en verzint een smoesje om even bij ‘hem’ te zijn. Zij is namelijk ‘verliefd’ op hem. Met hun fantasie komen ze terecht in de Oneindige Beeldstraat.
Ze volgen er even het verhaal van Jana en Pelle, twee kinderen uit dezelfde school. Pelle had Jana’s vriendin Sofie gepest. Daarna had hij Sofie’s opstel overgepend. Dat opstel ging over het verkeer…Jana pikt deze pesterij niet en speelt een spelletje met hem. Zij stelt vragen over het verkeer, hij moet antwoorden én het uitbeelden. Slaagt hij niet dan…Op het einde van dat ‘verkeer-spel’ loopt Pelle spelend met de bal weg.
Een auto komt eraan…Maar onze strepen kunnen niet langer in die fantasiewereld blijven. Hun schaduwstrepen zijn immers aan het verdwijnen. Ze moeten weer gaan liggen.

Een verhaal vol fantasie en humor… Een leuk liedje dat iedereen meezingt… Speelse voorbeelden van hoe het als voetganger moet in het verkeer.

Bestel hier

Aanbieder: Paco Producties