€230.00
All-in prijs dag (4 – 6 sessies van 50 minuten, voor groepen van max. 25 leerlingen): € 230 All-in prijs halve dag (1-3 sessies van 50 min. voor max. 25 leerlingen): €185

Hoe sneller, hoe leuker! Dat weet iedere pretpark-lover. De openbare weg is jammer genoeg geen kartbaan. Hoog tijd om uw leerlingen even te doen stil staan. Interactieve klasexperimenten en –gesprekken onthullen wat stopafstand is en waarom die langer is dan verwacht. Onze confronterende reactietest doet alle speedy’s wat gas terugnemen.

Alle workshops worden steeds voorzien van een korte inleiding over verkeersveiligheid in België met aandacht voor de oorzaken van verkeersongevallen en de statistieken. Hierbij vertrekken wij telkens vanuit de leefwereld en de ervaringen van de leerlingen. Alle theorie wordt op een positieve en interactieve wijze aangebracht. De praktische opdrachten zorgen voor de nodige afwisseling, betrokkenheid en fun. Onze aanpak stemmen wij ook steeds af op het niveau van de leerlingen. Deze workshop kan verzorgd worden in het ASO, TSO, KSO en BSO. Wij hebben tevens ervaring met BUSO.

Afwijkingen zijn steeds mogelijk. Contacteer ons voor meer informatie. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar de meest passende activiteit of workshop voor uw leerlingen!

Aanbieder: DUS! Drive up Safety! vzw