Leer kinderen veilig stappen en fietsen met de VSV!

Hieronder kan je voetgangers- en fietsbrevetten bestellen voor je klas of school. Er zijn drie voetgangersbrevetten (Brons, Zilver en Goud) en vier fietsbrevetten (Loopfiets, Brons, Zilver en Goud).

De gouden verkeersbrevetten kan je bestellen als je je klas inschrijft op hetgrotevoetgangersexamen.be (4e leerjaar) of hetgrotefietsexamen.be (6e leerjaar).

Vertegenwoordig je een gemeente of politiezone? Neem contact op met info@vsv.be

Contactgegevens

Geef hieronder aan welke brevetten je wenst te bestellen. Je kan meerdere brevetten tegelijk bestellen door gebruik te maken van de knop 'Product toevoegen'.