Het aanbod

Een team VSV-medewerkers komt naar je school met een set VR-brillen. De leerlingen krijgen uitleg via een VR-beleving waarbij ze ervaren wat een chauffeur wel en niet ziet rondom zijn vrachtwagen. Ze leren wat veilige en onveilige plaatsen zijn voor fietsers en voetgangers in de buurt van de vrachtwagen.

• leerlingen 5de en 6de leerjaar basisonderwijs
  • leerlingen 1ste, 2de en 3de graad secundair

Praktisch

• Je kunt een workshop 'dode hoek met VR-brillen' boeken voor één of meer dagen.
  • Per dag kunnen 6 klasgroepen van +/- 24 leerlingen de workshop volgen.
  • Iedere klasgroep krijgt dan gedurende één lesuur uitleg van onze medewerkers.
  • In totaal kunnen  dus op één dag ongeveer 145 leerlingen de workshop bijwonen.

Prijs

200 euro/dag (= 50% korting op normale tarief!) voor workshops die gepland kunnen worden in november of december 2021.

Info en boeken

Wil je een workshop 'dode hoek met VR-brillen' boeken voor de leerlingen van de 3de graad lager onderwijs? Stuur een mail naar vrijwilligers@vsv.be