Nieuws Verkeer op School

Om je op de hoogte te houden van het laatste nieuws op het vlak van verkeers- en mobiliteitseducatie heeft de VSV:

• de digitale nieuwsbrief Verkeer op School
  • de website nieuws.verkeeropschool.be

De digitale nieuwsbrief Verkeer op School verschijnt vijf keer per jaar in je mailbox: september, november, januari, maart en mei. Inschrijven voor de nieuwsbrief kan via nieuws.verkeeropschool.be. De nieuwsbrief wordt samengesteld met artikels van de website en focust zich voornamelijk op nieuwe verkeerseducatieve materialen en projecten. Bij elke nieuwsbrief zit ook een downloadbare lesfiche.

De website is dus uitgebreider. Naast informatie over materiaal en initiatieven, kun je hier ook terecht voor persartikels, lesfiches, wedstrijden, een agenda, tips en reacties. Je kunt ook reageren op artikels, of ze delen op Facebook en/of Twitter.

Bezoek de website
  • Doelgroep