Presentatie

Op een scholen- of directieoverleg (vaak in het gemeentehuis) komt de VSV haar aanbod toelichten met een presentatie van een half uurtje. Neem voor een afspraak contact op met Bart Nobels via bart.nobels@vsv.be of gsm 0496 38 22 16.

Begeleiding op maat

Wil je jouw school (nog) meer verkeersactief maken en wil je daarbij graag ondersteuning? De VSV heeft het perfecte aanbod. Onze lesgever komt naar jouw school en geeft een workshop die je zelf kan kiezen naargelang de interesse van de school. Dit kan op een (halve) dag naar keuze of tijdens een pedagogische studiedag.

Voorlopig zijn er drie workshops waaruit je kan kiezen:

• Hoe organiseer je het Grote Voetgangers- en Fietsexamen?
  • De leerlijn stappen en trappen
  • Veilige schoolomgeving en schoolroutes

De workshops zijn gratis, maar ze kunnen enkel plaatsvinden als er minstens tien deelnemers zijn. Dat mogen leerkrachten (eventueel van een school in de buurt), maar ook verkeersouders, mobiliteitsambtenaren of politiemensen zijn.

Heb je interesse in een workshop of heb je hulp nodig met het samenstellen van een tienkoppige groep? Neem dan contact op met begeleidingopmaat@vsv.be.