Zichtbaar en veilig naar school

Helm Op Fluo Top is een gratis verkeersproject waarmee basisscholen hun leerlingen kunnen stimuleren om ook tijdens de donkere maanden te voet of met de fiets naar school te komen.
Door fluo en/of een helm te dragen op weg naar school, verzamelen de leerlingen stickers en kunnen ze sparen voor beloningen.
Een volle stickerkaart geeft recht op een gratis ticket naar ZOO Antwerpen of ZOO Planckendael. Daarnaast geven andere partners zoals Cartoon Network, Nutcase, Gofluo, Wowow, JBC en Torfs toffe prijzen weg!

De inschrijvingen voor schooljaar 2020-2021 zijn afgelopen.

Campagnelied met dansje

Er bestaat een campagnelied van Helm Op Fluo Top. De videoclip vind je hier. Leer je je leerlingen het dansje graag aan? Dan vind je hier het instructiefilmpje.

Ook de partituur en de tekst delen we graag: