Gepersonaliseerde helmen van Nutcase

Senne Courtheyn uit Gavere wint de gepersonaliseerde fietshelmen en mag samen met vier vriendjes en vriendinnetjes aan de slag met de hulp van een professionele kunstenaar.
Hieronder zie je hoe het er vorig jaar aan toe ging:

Helmen van Nutcase voor de hele klas

• Klas L2A van juf Christel & juf Jasmien van de Sint Martinusschool in Herk-de-Stad.
  • Klas 3C van juf Kimberly Walrave van de Vrije basisschool Sint-Franciscus in Waasmunster.
  • Klas 4LB van juf Heleen De Craemer van de Vrije Basisschool Heilige Familie in Tielt.
  • Klas 6B van juf Vicky Thys van de Sint-Luciaschool in Rijkevorsel.
  • Klas 3A van juf Salie Vereertbrugghen van VBS Sint-Jan in Affligem.

Klasbezoek aan ZOO Antwerpen of Planckendael

• Klas 5A van Juf Alicia Wittevrongel van Taborschool Lotenhulle in Aalter.
  • De Muizen en Giraffen van juf Ellen Hannes van XCL Eigenwijs in Lommel.
  • Klas 6 van meester Bennie Vetsuypens van De Kiem in Ternat.
  • Klas 4B van juf Sophie Van Landeghem van SB De Vlinderboom in Borgerhout.
  • Klas 2KK van juf Naomi De Cock van Sint-Elooischool in Zeveneken.

IJsjes voor de hele klas

• Klas 3kkB van juf Veerle Deboel van Sint-Lodewijkscollege-afdeling De Wimpel in Brugge (FOTO).
  • Klas 3B van juf Els De Zitter van Basisschool Heilige Familie in Lier.
  • Klas 1A van juf Liesbeth Rogiers van Basisschool Scheppers in Wetteren.
  • Klas 5 van meester Kurt Godelaine van SBS De Hoeksteen in Beringen.
  • Klas 2C van juf Reine Michiels van OLVP Bornem in Bornem.
  • Klas 6C van juf Hanne Janssen van Heilig Hartcollege Tervuren in Wezembeek-Oppem.

Onderstaand filmpje stuurde GBS De Linde ons door, een van de vorige winnaars van een ijskarretje op school:

50 cadeaubonnen van JBC

De 50 kinderen die een cadeaubon van JBC wonnen, zijn persoonlijk verwittigd.

Hesjes van gofluo

De kinderen die een van de 50 prachtige hesjes van gofluo wonnen, zijn persoonlijk verwittigd. Ze mogen hun hesje zelf kiezen op www.gofluo.com!

50 rugzakken en 50 fluohesjes van Torfs

De kinderen die een van de 50 fluorugzakken of 1 van de 50 fluohesjes van Torfs wonnen, zijn persoonlijk verwittigd en kregen hun prijs opgestuurd.