Rijbewijzer in de Klas

Bereid je leerlingen voor op de rijopleiding en organiseer theorielessen over de wegcode en verkeersveiligheid op school i.s.m. een erkende rijlesgever.
Schrijf in

Zet je leerlingen goed op weg

De rijscholen draaien weer op volle toeren en misschien kijken ook jouw leerlingen uit naar het behalen van een rijbewijs?

Met de lessenreeks Rijbewijzer in de Klas:

• zijn je leerlingen goed voorbereid op wat een rijbewijs behalen inhoudt, welke regels er gelden, hoe ze veilig op weg gaan...
  • ontvang je een financiële ondersteuning van de VSV
  • kan je kiezen voor 10 lesuren in de klas (uiteraard volgens de corona-afspraken) of online contactmomenten met de rijlesgever

Schooljaar 2020-2021

We houden de inschrijvingen het hele schooljaar open en stellen ons flexibel op:

• De groepen zullen mogelijk kleiner zijn omwille van de klasbubbels.
  • Wij staan ook open voor een mengvorm van digitale lessen en lesmomenten in de klas.

Twijfel je of je aanpak in aanmerking komt? Neem contact op en we bekijken samen de mogelijkheden.