Rijbewijzer in de Klas

Bereid je leerlingen voor op de rijopleiding en organiseer theorielessen over de wegcode en verkeersveiligheid op school i.s.m. een erkende rijlesgever.

Inschrijven kan tot 10 januari 2020.
Schrijf in

Theorielessen over wegcode en verkeersveiligheid op school

In juni 2017 werden de laatste lessen Rijbewijs op School gegeven. Dat betekent niet noodzakelijk het einde van theorielessen op school. Zo starten we het project Rijbewijzer in de Klas:

• een lessenreeks van 10 lesuren over de wegcode en verkeersveiligheid
  • gegeven door een professionele erkende rijlesgever op school
  • georganiseerd tijdens of na de schooluren

Opgelet: het theorie-examen is niet inbegrepen in het project. Zo kunnen leerlingen wanneer ze er klaar voor zijn op eigen initiatief naar het examencentrum gaan.

Start van de lessen in het schooljaar 2019-2020

De theorielessen kunnen vanaf het eerste trimester starten. Contacteer een rijschool naar keuze en maak samen met hen duidelijke afspraken.